Nyelv: Magyar

A Petvita-ról

Pevita egy kutya és macska eledel márka , sokéves kutatás után  azért jött létre hogy megosztjuk Önökkel legjobb táplálkozási megoldásokat kedveceink számára.

A tökéletes táp, évek kutatási munkája

Már régóta kerestük kedvenceinknek a megfelelő eledelt, mely megfelelne magas elvárásainknak. Egy olyan tápot, amely egyesíti a legjobb alapanyagokat, amiket a világ állateledel-gyártói használnak. 

Az ideális táp összetétele éveken át volt fejlesztve. Különböző termékeket vizsgálva kerestük azt a tápot, aminek magas a hústartalma és pontosan meghatározható a fehérjeforrása, egy holisztikus tápot, amely kizárólag természetes alapanyagokból készül.

Kedvenceink húsevők, ézert olyan fontos, hogy eledelük gabonamentes legyen. Az összegyűjtött tapasztalat és a pontosan meghatározott elvárások készettek bennünket egy olyan táp létrehozására, amely megfelel minden négylábú házikedvenc tulajdonos összetett elvárásainak, így jött létre a PETVITA termékcsalád . 

A tökéletes táp nem tartalmaz ízfokozókat. A Petvita kizárólag természetes ízeket tartalmaz, ezért  a kutyák és macskák ösztönösen kívánják.

Ráadásul a szénhidrátokat alacsony glikémiás indexű zöldségekkel és gyümölcsökkel helyettesítettük. A magas GI-vel rendelkező termékek nagymértékű inzulinfelszabadítást eredményeznek. Emiatt a Petvita tápok összetevői úgy vannak összeválogatva, hogy a házikedvenc jól táplált legyen a túlsúly kockázata nélkül.

Az ideális táp nem tartalmaz mesterséges összetevőket. A Petvita táp tökéletes fehérjeforrás, tartalmazza a legmagasabb minőségű természetes antioxidánsokat, omega 3 zsírsavakat, cinket, aminosavakat és természetes probiotikumokat.

A kutyák és macskák táplálásában nagyon fontosak a makroelemek, pl. a foszfor és a kalcium. A Petvita tápok készítésénél kimagasló gonddal ügyeltünk a foszfor és kalcium megfelelő arányára.

Ha kedvencedest Petvita eledellel táplálod, biztos lehetsz benne, hogy nem fogod felborítani eme elemek közötti egyensúlyt, amelynek elvesztése a csontok kalciumhiányához és törékenységéhez, vagy túlzott  elmeszesedéséhez, növekedéscsökkenéshez vezethet.

A Petvita tápok nem hasonlíthatók össze semelyik másik gyártó termékeivel. Tápjaink változatossága, magas -60%-ig terjedő- hústartalma, eredeti friss, helyi termelőktől beszerzett összetevői tökéletesen tükrözik négylábúink egészséges étrendjét.

A korszerű gyártási technológia lehetővé tette, hogy létrehozzuk ezt az ideálisan kiegyensúlyozott tápot, amelyik az ízletesség-teszteken is első helyet ért el.

 

P
Tiszta hús - csak egy forrásból származik
E
Energia - minden napra
T
A legjobb minőség. Garantált elégedettség
V
Vitalitás. Életerő
I
Immunitás minden szemcsében
T
Teljesen természetes. Csak a legfinomabb összetevőket tartalmazza
A
Mesterséges adalékanyagoktól mentes - természetessen ízletes

Az ideálisan kiegyensúlyozott, gabonamentes PETVITA táp a legjobb megoldás kedvenced számára

PETVITA táp előnyei

  • Gluténmentes
  • Emésztés támogatás
  • Ellenálló képesség javulás
  • Testszag
  • Magas hústartalom
  • Csont és izom gondoskodás
  • Omega 3 és 6 savak
  • Fényes szőrzet

Válaszd ki a megfelelő eledelt kedvencednek

Válasszák ki a megfelelő eledelt kedvencének. Mert tudjuk hogy mennyire fontos a megfelelő táplálkozás. A Petvita tápok kizárólag természetes jó minőségű alapanyagokból készül.

Tudj meg rólla többet