Nyelv: Magyar

PETVITA - nedves eledel konzerv!

A PETVITA konzervek egy kivételes, Ultra Prémium minőségű nedves eledel termékcsalád kutyák számára. Ezen eledelek egyedülálló íze és ellenállhatatlan aromája még a legkényesebb és legínyencebb kutyáknak a tetszését is elnyeri. A Petvita eledelek tökéletesen kidolgozott receptúrája precízen hozzá lett igazítva a kutyák korához és igényeihez, garantálva számukra az egészséges diétát.

Az eledel nagyon magas, akár 70%-os hús- és állati termék tartalma kiegészítve a gondosan megválogatott növényi összetevőkkel biztosítja kutyádnak az ideálisan kiegyensúlyozott és egészséges táplálékot minden nap.

PETVITA Adult Lamb

PETVITA Adult Lamb

A teljes adagos, holisztikus PETVITA Adult nedves eledel bárányhússal és sárgarépával a legkiválóbb Ultra Prémium minőségű termék minden fajtájú felnőtt kutyának. Teljes mértékben fedezi a kutya napi tápanyag szükségletét, biztosítva számára a szervezet működéshez nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és vitaminokat is. A nagyon magas hús- és állati termék tartalomnak (70%) köszönhetően az eledel gazdag forrása a jól hasznosuló fehérjéknek. Ezen felül a hozzáadott sárgarépa szabályozza a bélműködést aktívan segítve ezzel az emésztési folyamatokat. A kamilla görcsoldóként hat, így megelőzi a gyomorproblémák kialakulását. Az A vitamin jótékony hatással van a látásra, a D3 vitamin segíti az idegrendszer és az izomzat (ebben a szívizom) működését. A teljes mértékben természetes PETVITA Adult bárányhúsos eledel a legjobb táplálkozási megoldást nyújtja minden fajtájú felnőtt kutyának. Mivel gabonamentes, ideális az érzékeny gyomrú vagy allergiás kutyák számára is.

Napi adagolás
Kutya súlya (kg) g/nap
3 162
5 237
10 400
15 540
20 670
30 910
 • Gabonamentes
 • Hús és állati eredetű termékek ≥70%
 • Állati fehérje ≥90%
 • A és D3 vitaminokat tartalmaz
 • A cink pozitívan hat a bőr és szőrzet egészségére
 • Nem tartalmaz GMO termékeket
Teljes adagos eledel minden fajtájú felnőtt kutya számára bárányhússal és sárgarépával.
Összetevők: hús és állati eredetű termékek 70% (ebben 38% sertés, 15% baromfi, 10% bárányhús, 6% marhahús), zöldségek (5% sárgarépa), ásványi anyagok, zsírok és olajok (ebben napraforgóolaj 0,2%), növényi eredetű termékek (0,2% kamilla). Metabolikus energia/100g: 155kcal (647kJ) Analitikai összetevők: nyers fehérje 14%, nyers olajok és zsírok 8,5%, nyers hamu 2,5%, nyers rost 0,8%, nedvességtartalom 67%. Adalékok/1kg: Táplálék kiegészítők: A-vitamin 2340 NE.; D3-vitamin 319 N. E.; cink (cink-oxid, cink-szulfát-monohidrát) 50 mg Etetés: lásd a fenti táblázatot. Javasoljuk, hogy a kutya napi adagját két részletre osztva adja. Az adag a kutya egyedi igényeihez igazítandó fajtától, kortól, nemtól, aktivitási szinttől, az általános fizikai állapottól, környezeti hőmérséklettől függően. Az eledelt szobahőmérsékletűen adjuk a kutyának.

PETVITA Adult Veal

PETVITA Adult Veal

A PETVITA Adult borjúhússal és sárgarépával kivételesen tápláló eledel, amely biztosít kedvencednek minden tápanyagot, amelyekre szüksége van a mindennapi étrendjében. Mint a legkiválóbb Ultra Prémium minőségű termék, a holisztikus PETVITA eledel garantálja az egészséges táplálékot és gondoskodik kedvenced teljes szervezetéről. A magas hús- és állati termék tartalomnak (70%) köszönhetően az eledel gazdag forrása a jól hasznosuló fehérjéknek. Ezen felül a gondosan összeválogatott növényi eredetű összetevők a PETVITA eledelt tökéletesen kiegyensúlyozott táplálékká teszik. A PETVITA Adult borjúhússal és sárgarépával eledel ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaz (ebben A és D3 vitaminokat), amelyeknek köszönhetően nem csak kedvenced látásáról gondoskodik, hanem gyönyörű, fényes szőrzetet és egészséges bőrt is biztosít neki. Gondoskodj kutyádról azzal, hogy a legjobb minőségű PETVITA eledelt adod neki, amely első helyezett az ízletességi teszteken is.

Napi adagolás
Kutya súlya (kg) g/nap
3 162
5 237
10 400
15 540
20 670
30 910
 • Gabonamentes
 • Hús és állati eredetű termékek ≥70%
 • Állati fehérje ≥90%
 • A és D3 vitaminokat tartalmaz
 • A cink pozitívan hat a bőr és szőrzet egészségére
 • Nem tartalmaz GMO termékeket
Teljes adagos eledel minden fajtájú felnőtt kutya számára borjúhússal és sárgarépával.
Összetevők: hús és állati eredetű termékek 70% (ebben 38% sertés, 15% baromfi, 10% borjúhús, 6% marhahús), zöldségek (5% sárgarépa), ásványi anyagok, zsírok és olajok (ebben napraforgóolaj 0,2%), növényi eredetű termékek (0,2% kamilla). Metabolikus energia/100g: 155kcal (647kJ) Analitikai összetevők: nyers fehérje 14%, nyers olajok és zsírok 8,5%, nyers hamu 2,5%, nyers rost 0,8%, nedvességtartalom 67%. Adalékok/1kg: Táplálék kiegészítők: A-vitamin 2340 NE.; D3-vitamin 319 N. E.; cink (cink-oxid, cink-szulfát-monohidrát) 50 mg Etetés: lásd a fenti táblázatot. Javasoljuk, hogy a kutya napi adagját két részletre osztva adja. Az adag a kutya egyedi igényeihez igazítandó fajtától, kortól, nemtól, aktivitási szinttől, az általános fizikai állapottól, környezeti hőmérséklettől függően. Az eledelt szobahőmérsékletűen adjuk a kutyának.

PETVITA Junior Turkey

PETVITA Junior Turkey

A PETVITA Junior teljes adagos, gabonamentes nedves eledel pulykahússal és burgonyával kivételes táplálási megoldás, amelynek receptúrája kifejezetten a kutyakölykök igényeinek megfelelően lett kidolgozva. A növekedési időszak nagyon fontos minden kutya életében, és a megfelelően kiegyensúlyozott diétának kulcsfontosságú szerepe van ebben az időszakban. A nagyon magas hús- és állati termék tartalomnak (70%) köszönhetően a PETVITA nedves kölyök eledel gazdag forrása a kutya szervezetének fejlődéséhez nélkülözhetetlen fehérjéknek. A legjobb minőségű hús és az ideálisan összeválogatott zöldségek egyesítése garantálja az egészséges, megfelelően kiegyensúlyozott étrendet. A holisztikus PETVITA eledel számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyeknek köszönhetőennem csak egészséges táplálékot nyújt, hanem segíti a kutya egész szervezetének a működését. Ez egy gabonamentes termék, ideális az érzékeny gyomrú vagy allergiában szenvedő állatok számára is. A gondosan kidolgozott receptúrának köszönhetően a PETVITA eledel számos négylábú ínyenc tetszését elnyerte első helyezést érve el az ízletességi teszteken.

Napi adagolás
Kutya súlya (kg) g/nap
1 140
2 240
3 330
5 475
7 610
10 800
 • Gabonamentes
 • Hús és állati eredetű termékek ≥70%
 • Állati fehérje ≥90%
 • A D3 vitamin támogatja az ízületeket és csontokat
 • Az A vitamin javítja a látást
 • Nem tartalmaz GMO termékeket
Teljes adagos eledel minden fajtájú növendékkutya számára pulykával és burgonyával.
Összetevők:
hús és állati eredetű termékek 70% (ebben 37% sertés, 16% baromfi, 10% pulykahús, 6% marhahús), zöldségek (5% burgonya), ásványi anyagok, zsírok és olajok (ebben napraforgóolaj 1,5%), növényi eredetű termékek (ebben 0,01% bazsalikom). Metabolikus energia/100g: 148kcal (619kJ) Analitikai összetevők: nyers fehérje 14%, olajok és zsírok 7,5%, nyers hamu 2,6%, nyers rost 0,6%, nedvességtartalom 68%. Adalékok/1kg: Táplálék kiegészítők: A-vitamin 2340 NE.; D3-vitamin 319 N. E.; E-vitamin (acetát, all-rac-alfa-tokoferol) 22,5 mg, B1-vitamin (tiamin-mononitrát) 27 mg, vas (-szulfát, a vas (II) monohidrát) 75, mg, mangán (mangán-oxid, mangán-szulfát-monohidrát) 14 mg , jód (kálium-jodid) 0,7 mg. Etetés: lásd a fenti táblázatot. Javasoljuk az eledelt a kutyának naponta 3-szor adni adagokra osztva. Az adag a kutya egyedi igényeihez igazítandó fajtától, kortól, nemtól, aktivitási szinttől, az általános fizikai állapottól, környezeti hőmérséklettől függően. Az eledelt szobahőmérsékletűen adjuk a kutyának.

PETVITA Light Chicken

PETVITA Light Chicken

A teljes adagos, holisztikus PETVITA Light nedves eledel csirkével és sárgarépával a legkiválóbb Ultra Prémium minőségű termék minden fajtájú hízásra hajlamos kutyának. A nagyon magas hús- és állati termék tartalomnak (66%) köszönhetően az eledel gazdag forrása a jól hasznosuló fehérjéknek, biztosítva kedvencednek az aktívabb életmódhoz szükséges energiát ezzel is segíti csökkenteni vagy szinten tartani a kutya testsúlyát. A legjobb minőségű és fajtájú húsok és az ideálisan összeválogatott zöldségek egyesítése garantálja az egészséges, megfelelően kiegyensúlyozott étrendet fedezve kutyád teljes tápanyag szükségletét. Az eledelhez hozzáadott sárgarépa természetes módon szabályozza a bélműködést a kamilla pedig görcsoldóként hat, így megelőzi a különböző gyomorproblémák kialakulását. A PETVITA Light ezen felül számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz amelyek közvetlenül hatnak a szervezet megfelelő működésére. Ezeknek köszönhhető, hogy kedvenced szőre gyönyörű és fényes lesz, kutyád jó közérzete pedig a környezetére is kisugárzik.

Napi adagolás
Kutya súlya (kg) g/nap
3 253
5 370
10 630
15 850
20 1060
30 1440
 • Gabonamentes
 • Hús és állati eredetű termékek ≥70%
 • Állati fehérje ≥90%
 • A cink pozitívan hat a bőr és szőrzet egészségére
 • A D3 vitamin támogatja az ízületeket és csontokat
 • Nem tartalmaz GMO termékeket
Teljes adagos eledel minden fajtájú felnőtt kutya számára csirkével és sárgarépával.
Összetevők: hús és állati eredetű termékek 66% (46% baromfi, ebben 10% csirkefilé, 16% sertéshús, 4% borjúhús), zöldségek (6% sárgarépa), ásványi anyagok, zsírok és olajok, növényi eredetű termékek (0,2% kamilla). Metabolikus energia/100g: 98kcal (412kJ) Analitikai összetevők: nyers fehérje 12%, nyers olajok és zsírok 3%, nyers hamu 2,5%, nyers rost 0,7%, nedvességtartalom 75%. Adalékok/1kg: Táplálék kiegészítők: A-vitamin 2340 NE.; D3-vitamin 319 N. E.; cink (cink-oxid, cink-szulfát-monohidrát) 50 mg Etetés: lásd a fenti táblázatot. Javasoljuk, hogy a kutya napi adagját két részletre osztva adja. Az adag a kutya egyedi igényeihez igazítandó fajtától, kortól, nemtól, aktivitási szinttől, az általános fizikai állapottól, környezeti hőmérséklettől függően. Az eledelt szobahőmérsékletűen adjuk a kutyának.

PETVITA Senior Trout

PETVITA Senior Trout

Az idősebb kutyáknak speciális táplálkozási igényei vannak. Kifejezetten számukra készült ez a kivételes, holisztikus nedves kutyaeledel, a PETVITA Senior. A PETVITA Senior eledel teljes egészében természetes, kizárólag a legjobb minőségű húsokból és növényi összetevőkből készül, így segít hosszú évekig megőrizni kedvenced egészségét. Mivel a táp nagy mennyiségben tartalmaz ízletes sertéshúst, marhahúst és állati eredetű termékeket (65%) kiegészítve a finom, pisztráng színhússal (10%), garantálja kutyádnak a laktató táplálékot minden nap. A hozzáadott zöldségeknek (mint a zöldborsó és sárgarépa) köszönhetően, kedvenced eledele tökéletesen kiegyensúlyozott, és a táp természetes módon szabályozza a kutya emésztőrendszerének megfelelő működését.A PETVITA Senior konzerves eledel ezen felül számos vitamint tartalmaz, többek között: A vitamint, D3 vitamint, E vitamint, és B vitamint, amelyek előnyösen hatnak az idős kutya látására, csontrendszerére és immunrendszerére.Ezen kívül gyönyörű, egészséges szőrzetet biztosítanak megelőzve a szervezet gyors öregedését. Rádadásul a jótékony nyomelemek mint a: vas, mangán vagy jód pozitívan hatnak az anyagcserére, szabályozzák és stabilizálják a metabolizmust.

Napi adagolás
Kutya súlya (kg) g/nap
3 280
5 410
10 690
15 930
20 1160
30 1570
 • Gabonamentes
 • Hús és állati eredetű termékek  ≥70%
 • Állati fehérje ≥90%
 • A D3 vitamin támogatja az ízületeket és csontokat
 • Az E vitamin támogatja az immunrendszert
 • Nem tartalmaz GMO termékeket
Teljes adagos eledel minden fajtájú felnőtt kutya számára pisztránggal, borsóval és sárgarépával.
Összetevők: hús és állati eredetű termékek 65% (ebben 41,5% sertés, 16% baromfi, 6% marhahús), hal és hal eredetű termékek (pisztráng 10%), zöldségek (ebben 4% sárgarépa, 4% borsó), tojás és tojásból készült termékek 3%, ásványi anyagok, zsírok és olajok (ebben lenmagolaj 0,2%), növényi eredetű termékek (ebben 0,01% körömvirág). Analitikai összetevők: nyers fehérje 11%, olajok és zsírok 5%, nyers hamu 2,5%, nyers rost 1%, nedvességtartalom 79%. Adalékok/1kg: Táplálék kiegészítők: A-vitamin 2340 NE.; D3-vitamin 319 N. E.; E-vitamin (acetát, all-rac-alfa-tokoferol) 22,5 mg, B1-vitamin (tiamin-mononitrát) 27 mg, vas (-szulfát, a vas (II) monohidrát) 75 mg, mangán (mangán-oxid, mangán-szulfát-monohidrát) 14 mg, jód (kálium-jodid) 0,7 mg. Etetés: lásd fenti táblázatot. Javasoljuk, hogy a kutya napi adagját két részletre osztva adja. Az adag a kutya egyedi igényeihez igazítandó fajtától, kortól, nemtól, aktivitási szinttől, az általános fizikai állapottól, környezeti hőmérséklettől függően. Az eledelt szobahőmérsékletűen adjuk a kutyának.

PETVITA táp előnyei

 • Gluténmentes
 • Emésztés támogatás
 • Ellenálló képesség javulás
 • Testszag
 • Magas hústartalom
 • Csont és izom gondoskodás
 • Omega 3 és 6 savak
 • Fényes szőrzet